imagineonedirection

2014-02-13
20:44:00

Important

Hej, hej! Hoppas ni alla har ett bra sportlov (vet dock inte om alla har det just nu men, men).  
Jag har en ganska viktig sak att berätta, inget allvarligt eller så nu utan bara om själva fanficen. Jag har funderat på Confessions of a broken heart redan i mitten på Love is louder than the pressure to be perfect men nu när jag har kommit igång så har jag absolut inga idéer överhuvudtaget vilket är super tråkigt. Men istället så har jag kommit på idéer till en annan fanfic som jag hellre håller på med än Confessions of a broken heart. Jag har hunnit både prolog, kapitel 1 och jag är snart klar med kapitel 2. Det känns mycket roligare att skriva på denna än den andra eftersom jag har fler idéer om vad som kommer att hända och vad som kan hända. 
Så jag kommer att börja fixa med den nya fanficen istället, lägga ut en annan design och så. Men även om jag kommer göra detta så vill jag självklart höra era åsikter som också är viktiga men jag tror att det blir roligare att läsa en fanfic som jag själv tycker om, Confessions of a broken heart känns en aning påtvinga om ni förstår vad jag menar. 
Den nya fanficen är också väldigt annorlunda från vad jag själv brukar skriva men mer om det senare. Nu vill jag bara att ni ska veta hur det ligger till. 
Ni får ha det så jättebra så länge och hoppas ni gillar min idé om en ny fanfic! :)
xxx